Job og karriere 

Vælg et job i en vækstvirksomhed.

 

Hos Imerys anser vi vore medarbejdere for vores vigtigste ressource. Vore medarbejdere gør det muligt for os at nå vore mål samt at udvikle og forbedre vor virksomhed, så vi kan fortsætte med at sætte nye standarder på markedet samt at synliggøre nye muligheder for vore kunder i fremtiden.

 

For Imerys er hver enkelt medarbejder vigtig. Vi er af den overbevisning, at vore medarbejdere skaber resultater, når de har mulighed for at anvende deres evner og kompetencer optimalt. Det skaber fremgang for både medarbejderen - og for Imerys.

Derfor sætter vi kompetenceudvikling meget højt. For os handler det om at have de rigtige medarbejdere, med de rette kompetencer og på rette sted. Dette gør det muligt for Imerys at nå sine mål.

 

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

 

Imerys er en af de førende udbydere af industrielle mineraler i Europa. Imerys tilbyder faglige udfordringer og gode karrieremuligheder i en international virksomhed.

 

Vore ledige stillinger vil løbende blive opslået her på siden og i dagspressen. Uopfordrede ansøgninger med CV bedes sendt til:

 

Imerys Industrial Minerals Denmark A/S

Kønsborgvej 9

DK-7884 Fur

E-mail: Sales-DK@imerys.com